-389 /// Bankszámla /// 2014. május 21.
2014. május 21. írta: AggiCo

-389 /// Bankszámla /// 2014. május 21.

Bankszámlára szükség lesz, mivel akár munkavállalóként, akár vállalkozóként fogok kint élni a pénzmozgás bizony utalással fog történni.

A bankszámla megnyitásához különböző dolgokra lesz szükség, hogy melyik bank mit kér, az az adott banktól és néha még az ügyintézőtől is függ.

A következőkre lehet szükség:

- útlevél (személy igazolványt nem fogadják el)

- igazoló levél a munkáltatótól

- hivatalos lakcím igazolás 

- három hónapra szóló eredeti bankszámlakivonatra korábbi bankunkból (Barclays).

Mi számít hivatalos lakcím igazolásnak? Többféle hír is kering. Van akinek csak az albérleti szerződést fogadták el, van akinek a nevére kellett iratni a számlákat és van akitől elfogadták a lakcímére érkező magyarországi hivatalos leveleket.

Egy próbát megér, ha már van telefonszámunk az online számlanyitás, de ennek eredményeiről nem tudok egyelőre beszámolni.

BANKOK:

Barclays: www.barclays.co.uk
NatWest: www.natwest.com
Lloyds TSB: www.lloydstsb.com
HSBC: www.hsbc.co.uk
Abbey: www.abbey.co.uk
Nationwide: www.nationwide.co.uk
Halifax: www.halifax.co.uk

Azt olvastam valahol, hogy a legegyszerűbben a Barclays és a Lloysd nyit számlát, de ebben az esetben az ügyintézőn múlik, hogy intéz vagy bonyolít…

A bejegyzés trackback címe:

https://igytervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr196184246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása