Záróra
2015. május 04. írta: AggiCo

Záróra

sandclock.jpgLassan kezd kikerekedni a kép. Nekem kell egyedül előre menni, és megteremteni 2-3 hónap alatt, hogy a család csatlakozhasson. Az indulásom időpontja több dolog függvénye, részben, hogy a költözés után a férj üzlete hogyan fog prosperálni, másrészt a gyerek...

A terv (ami persze folyamatosan alakul) az, hogy én legkésőbb október elején kimegyek. Karácsonyra hazajövök, és karácsony után az egész család együtt megy vissza.

Persze addig próbálok itthonról is munkát, vagy önkéntes lehetőséget keresni, illetve a vállalkozásaimat már csak kifelé építgetem. Június végéig az itthoni szálakat teljesen kigyomlálom, minden felesleges terméket kiárusítok, weboldalakat szüntetek meg... Valaki mondta: tanuljak már meg priorizálni. Mit akarok, és azért küzdjek, amit akarok. Felesleges egy csomó más dologgal is foglalkozni, hogy hátha.... 

"Mi lehetne szebb ennél? Legalább megpróbálhatnád, ha kedved tartja; abban még semmi rossz nincs, ha megpróbálod. - Rövid kis szünet következett. - A legjobb lenne mindjárt elkezdeni, bébi. Az a rohadt homok pereg, akármit csinálsz is."

(Salinger: Franny és Zooey)

A bejegyzés trackback címe:

https://igytervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr1007428616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása