Egy éve
2015. április 10. írta: AggiCo

Egy éve

cake3.jpgEz egyrészt a blog születésnapja, tavaly így április tájban kezdtem el írni.

És ami még fontosabb, hogy pontosan egy évnyi tervező munka áll mögöttem, hogy Anglia felé elinduljunk.

Most ismét kezdetét veszi bennem egy lendület, és minden új jogszabály és rendelet újabb és újabb lökést ad, hogy igen: innen menni kell.

A héten volt egy cikk az Indexen egy vállalkozó párról, ami megerősített, hogy nem mi vagyunk a hülyék, hogy becsületesen szeretnénk dolgozni és élni, és becsületre szeretnénk nevelni a gyerekünket.

Rendeletek miatt egy panel lakás árát bukták csak el: http://index.hu/gazdasag/2015/04/09/vallalkozas_gasztronomia_hivatal_vendeglatoipar_afa_burokracia_nav_adozas_adohivatal/ - vicc már, ami ebben az országban a vállalkozásoknak teret enged....

****

Két héten belül megnyílik a férj webáruháza, aztán kezdünk kifelé terjeszkedni - egyelőre a magyar vállalkozásokkal. Kifelé nyitni, kifelé eladni. Párhuzamosan én keresem a kinti álláslehetőségeket tovább, lám akadt olyan példa, aki itthonról kapott munkát, nő, kicsi gyereke van, és nem speciális a szaktudása.

Szóval hajrá Sári néni!

A bejegyzés trackback címe:

https://igytervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr687356134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása