A fiam nem tud olvasni
2015. július 24. írta: AggiCo

A fiam nem tud olvasni

fiam.jpgA listáimban tervként szerepet, hogy elolvassak egy olyan könyvet, amit régóta szeretnék, de eddig valamiért nem sikerült.

A Femina könyveket nagyon szerettem régebben, nagy kedvencem - színésznőként is - Liv Ullmann könyvei. Középiskolás koromban három-négyszer is elolvastam a Választások és a Változások című könyvét is.

Már azóta, közel 20 éve foglalkoztat Ugo Piro: A fiam nem tud olvasni című könyve, amiről tudtam, hogy egy diszlexiás gyermeket nevelő apa írta. 

A könyv nagy csalódás volt, de legalább nem izgat tovább a vágyakozás, hogy elolvassam. Sem irodalmilag, sem pedagógiai-pszichológia tekintetben nem volt jó, sem olvasmányos. Az a típusú könyv, amit lerak az ember az első 20 oldal után...

A könyv olyan, mint egy beteljesületlen szerelem, az ember vágyakozik rá, elképzeli, mi lenne, ha, mi lett volna ha, és amikor megérinti a szerelem szele, rájön, hogy a nagy ő sem fingik rózsaillatút.

Most lehet vágyakozni más után...

A bejegyzés trackback címe:

https://igytervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr817651610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása