Lehet, hogy minden a visszájára fordul?
2015. február 20. írta: AggiCo

Lehet, hogy minden a visszájára fordul?

taj12_1.jpgLehet, hogy minden a visszájára fordul. Lehet, hogy mindent előlről kezdünk.

A héten egy nagyon kemény és nehéz döntést hoztunk meg. 2015-ben bezár a férjem boltja. Pontos hónapot még nem tudunk, csak azt, hogy márciustól indul a bolt online verziója. Egy darabig az online és offline bolt egyszerre fog működni, és amint az online bolt kitermeli a minimumot, az offline bolt bezár. Amint az offline bolt bezár, a férjem is itthonról fog dolgozni. 

Ez elég érdekesen hangzik, be kell még egy íróasztalt és számítógépet szuszakolni a lakásba... Kemény lesz helyet találni neki... A gép megvan, majd a boltból hazakerül, asztalt is lehet találni - szerezni, a legnagyobb problémánk a hely lesz.

Ez míg be is zár egy kaput, ki is nyit többet. Nagyobb szabadságom lesz, hiszen a gyerekkel a férj is itthon tud lenni. Akár az angliai kiköltözésünket is segíteni tudja, hisz amint a férj el tudja látni a gyereket - mert fizikailag itthon van és nem 8-ra ér haza, mint most, úgy én már mobil vagyok, tehát akár 2-3-4 hétre is ki tudok menni Angliába. Akár valami kevésbé kvalifikált munkára is.

Az viszont már biztos, hogy nem tudunk júniusban indulni, mert nem tudjuk még megteremteni a kettős élet anyagi feltételeit. De egyre intenzívebben dolgozunk rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://igytervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr227191899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása