A hiányzó darab: a lendület
2014. december 10. írta: AggiCo

A hiányzó darab: a lendület

puzzle.jpgValami nagy előrelépésről szerettem volna beszámolni, valami nagy tettről, vagy eredményről, de sajnos ez ma is elmarad.

Telnek a napok, közeleg a karácsony és ezzel együtt fogy az energiám is. Tudom, hogy ilyenkor már egy cégnél sem foglalkoznak a tervezéssel, az új dolgokkal, új munkatársakkal, ezért aztán én is hagytam magam ellaposodni. Januártól ismét újult erővel akarok nekiállni a munkának, addig gyűjtöm az erőt és próbálok a felszínen maradni mind lelkileg, mind anyagilag, mind az energiaszintemet illetően.

Keresem a hiányzó láncszemet, hogy ismét lendületet kapjak és teljes gőzzel dolgozzak az "Anglia-projekten". Kicsit nehezíti a helyzetet, hogy a férj nem beszél angolul, és a munkája is erősen a magyar nyelvhez köti, soha nem élt még külföldön, és elképzelése sincs, mihez kezdeni Angliában. Bár érzi, hogy menni kell, hogy lépni kell.

Szóval most keresem ezt a hiányzó darabkáját az életünknek, a lendületet, az irányt, hogy januártól hogyan és mint tudjak nyomulni és mozdulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://igytervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr996969565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása