-221 /// Két nap egy weboldal
2014. november 06. írta: AggiCo

-221 /// Két nap egy weboldal

laptop.jpgHónapok óta érik bennem, hogy a termék weboldalát angolul is meg kell csinálni. A domaint hónapokkal ezelőtt lefoglaltam. Tekeredett bennem jobbra is, meg balra is, hogy meg kéne már csinálni, de csak nem sikerült hozzáfognom. Mondhatnám, a halogatás nagymestere írja most e sorokat. Végül tegnap és tegnapelőtt sikerült a végére érnem. És egész jó lett. Igaz, a szövegek egy része már készen állt a katalógusból, azaz kellett hozzá, hogy az is  elkészüljön, a képeke is, és a magyar oldal, mint irányadó is ott volt, de akkor is előlről kellett kezdeni a programozást, mert nem jöttem rá, hogyan lehetne lemásolni a magyar oldalt. Pedig lehet ilyet, csak nem tudom, hogy kell. Az biztos, hogy nem elég a fájlok átmásolgatása, valami adatbázis-kurkászás is kéne hozzá.

Egy másik munkát, amit még erre a hétre terveztem elhalasztottak, így az megvárja, míg visszaérek Angliából. Szerencse, így a mai napom (meg a szombati is) felszabadult. Szombaton így alaposan kitakaríthatok, mára pedig további számítástechnikai kihívásokat tűztem ki magam elé. Nem vagyok egy nagy guru, de anyagokat (dokumentumokat, fájlokat, zenéket és filmeket) átvinni a nagy gépről a tabletre, esetleg az okostelefonra (ami már vagy két hónapos, úgyhogy totál friss a tapasztalat ezen a kütyün is), szóval ez kihívás lesz. A készülékekhez kellene még találnom a drótos fiókban valami fülhallgató-szerűt... Hátha tudnék útközben valami filmet nézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://igytervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr436869135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása