-238 /// Egyre izgatottabb és egyre bizonytalanabb...
2014. október 20. írta: AggiCo

-238 /// Egyre izgatottabb és egyre bizonytalanabb...

diary.jpgÉn nem tudom, más hogy van vele, de én egyre izgatottabb vagyok.

Lehet, hogy nem kellett volna számoznom a napokat - bár most is érdekesnek találom -, de minden alkalommal szembesülök azzal, hogy közeleg. És fogalmam sincs, hogy hogyan és mint fog ez megvalósulni.

Bárkiről olvastam, mindenhol az a szituáció állt fel, hogy apuka előre ment, megteremtette a kinti életet, anyuka itthon tartotta a frontot, majd pár hét múlva egyesült a család.

Nálunk pedig ez nem fog működni. Anyukának kell kimenni, és megteremteni. De közben a gyermeket hova teszi? Apuka munkaideje miatt - amin nem tudunk változtatni - este 7-8 előtt nem ér haza. A gyermek egyedül haza tud már jönni az iskolából, de 4-től 8-ig nem lehet egyedül. Közben a feladatokkal: lecke, vacsora, fürdés...

Hogy csináljuk? Anyuka és gyerek kimegy együtt, apuka itthon tartja a frontot. De hol lesz a gyermek, ha anyuka interjúra megy? Vagy dolgozni? Jó esetben iskolában, de onnan is hamarabb kell hazamennie, mint anyukának.

Vagy menjen anyuka-apuka-gyermek együtt? 

Jaj de bizonytalan vagyok, vagy mégsem?

A bejegyzés trackback címe:

https://igytervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr766811501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blogwriter 2014.10.23. 09:28:19

Menjen együtt anyuka apuka, én ezt javaslom. Aki kint van annak mindíg sokkal nehezebb úgy, ha azon aggódik, hogy otthon minden rendben a gyerekkel stb. Ráadásul itt elvileg 14 év alatti gyereket nem lehet felügyelet nélkül otthon hagyni. Elég egy jóakaró szomszéd aki látja egyedül a gyerkőcöt, máris kész a baj... Együtt, sokkal könnyebb még a nehézségeken is túljutni...
süti beállítások módosítása