Ágigurumi
2015. január 14. írta: AggiCo

Ágigurumi

dsc_0031.JPGÍme az induló csapat. Karácsony óta ők (és még ketten, akik egyelőre szégyellősek a fényképező előtt) születtek.

A facebookon lehet majd velük ismerkedni, őket óvadék ellenében, némelyiket ivartalanítási kötelezettséggel örökbe fogadni.

Ők az Ágigurumik.

Mindegyik kézzel (a sajátommal) horgolt tömött, mosható állatka.

 

Elsőként eladóvá vált tagja a csapatnak Dickhes. 

dsc_0007.JPGŐ Dickhes, a felfedező. Elsőként érkezett felderíteni a terepet, hogy a többi Ágigurumi társa biztonságos megérkezését előkészítse.


Dickhes szereti a komolyzenét, Mozart a kedvence. Fésülködni viszont utál, ezért sokan rendezetlennek látják, holott nála logikusabb és tervezettebb Ágigurumi még nem született.


Most Dickhes új családot keres, ahol segíthetne a gyerekszoba rendben tartásában és a megfelelő zenei aláfestést biztosíthatná.


Az óvadék, amit Dickhesért le kell tenni: 5000 magyar forint.

A bejegyzés trackback címe:

https://igytervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr37072953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása